Wilujeng sumping di DongShen

Shijiazhuang Dongmei Brush Co., Ltd. didirikeun taun 1986. Éta sikat makeup & cukur sikat perusahaan manufaktur kalayan ngahijikeun penjualan / desain sareng produksi.

Warta Kami

Kalayan Langkung ti 100 padamel, pabrik Dongshen Nyertakeun sakumna wilayah 15,000㎡. Kami gaduh tim penjualan profesional, tim téknis sareng tim desain anu kuat, anu saé dina panilitian sareng pamekaran.

  • How to maintain makeup brushes?
    • Pé-2021
    • 26

    Kumaha carana ngajaga sikat sikat?

    Sikat makeup biasana mahal, janten perhatoskeun pangropéa. Saatos unggal panggunaan, pastikeun ngusap sikat ku anduk kertas sapanjang arah bulu kanggo ngaleupaskeun sésa warna sareng bubuk makeup. Lemes sareng cuci dina cai haneut anu diincer ku sampo unggal dua minggu, teras bilas ...

  • Classification and use of makeup brushes
    • Pé-2021
    • 26

    Klasifikasi sareng panggunaan sikat sikat

    Aya seueur jinis sikat sikat. Pikeun makeup sadidinten, éta tiasa digabungkeun numutkeun kabiasaan makeup pribadi. Tapi 6 sikat mangrupakeun konfigurasi dasar anu diperyogikeun: sikat bubuk, sikat panyumput, sikat sikat, sikat panon kalangkang, sikat alis sareng sikat lip. Sikat bubuk leupas: bubuk disikat ...

  • Professional makeup brush material difference explanation
    • Pé-2021
    • 26

    Penjelasan bédana bahan sikat makeup

    Dongshen mangrupikeun pabrik merek anu ngahususkeun dina ngadamel sikat kosmetik, kalayan 35 taun pangalaman produksi. Bahan sikat makeup anu béda-béda nyababkeun jalma-jalma pangalaman anu béda sareng perasaan makeup anu béda. Naha anjeun terang bédana bahan sikat makeup? Bulu ma profesional ...