Dongshen Palasik Desain Hideung Lalaki Cukur Sikat Set Silvertip Cukur Sikat Kasalametan Cukur

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dongshen Classic Design Black Men's Shaving Brush Set Silvertip Sha ( (5)

Pikeun seueur lalaki, nyukur mangrupikeun bagian penting tina ritual dandan sadidinten. Upami anjeun salah sahijina, kami parantos nyiptakeun alat sikat agul pamungkas pikeun lalaki modéren pikeun ngabantosan anjeun dina jalan anu pas. Alat sikat cukur lalaki Dongshen ngandung sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun cukur kualitas - alat cukur kaamanan kualitas luhur, alat cukur kualitas premium, sareng sikat cukur halus.

Ngaran Produk  Dongshen Palasik Desain Hideung Lalaki Cukur Sikat Set Silvertip Cukur Sikat Kasalametan Cukur
Bahan cangreud Buuk luis (badger silvertip, dua band badger, super badger, best badger, pure badger, black badger).
Bahan cecekelan Pakem logam sareng Kayu
Ukuran cangreud urang tiasa ngadamel numutkeun pamundut anjeun
Warna cecekelan Bodas, hideung, beureum, héjo, pérak, emas, corétan, jst… atanapi ngadamel numutkeun pamundut pelanggan
Logo Dongshen sikat, atanapi cjalma lién dlogo esign bakal sayogi
MOQ 500 pcs
Ngepak Kotak kertas bodas / hideung
Pamayaran Jaminan Perdagangan, T / T, Western Union, Paypal
Waktos pangiriman 30-45 dinten saatos nampi payment

Dongshen Classic Design Black Men's Shaving Brush Set Silvertip Sha ( (6)

Kauntungannana:
1. Ningkatkeun Cukur Berdiri: Pantun halus, halus digosok halus, raos kuat kualitas, méwah elegan. Mangrupikeun kado anu pangsaéna pikeun lalaki anu ngahargaan cara sakola lawas pikeun cukur baseuh. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun hadiah Rama!
2. Dirancang pikeun Cukur baseuh anjeun: Kaséhatan sareng Kasalametan Tetep agul sareng sikat garing pikeun ngaleungitkeun masalah kulit. Mempermudah pangeringan hawa: Éta bakal manjangkeun agul sareng sikat hirup anjeun nalika garing leres-leres.
3. Silet Manual Tepi Ganda Ergonomis: Desain ergonomis langkung cocog pikeun kulit sareng ngirangan beban dina pigeulang penderita rematik. Hayu cukur henteu deui bosen sareng capé!
4. Desain kokoh: Dijieunna tina stainless steel kelas premium, kaséhatan sareng kaamanan, bersinar lemes sareng gampang dibersihkeun. Tahan tahan karat séng nangtung sareng stainless steel diwangun awét. base beurat ku solokan cai-sareng non-skid Pikeun stabilitas.
5. Méwah Silvertip Badger Sikat: Handcrafted 100% bulu bulu badger silvertip. pangkat luhur Cukur Sikat sabab nawiskeun duanana ingetan cai anu alus teuing sareng Lelembut anu Teu Adaandingna, Gampang didamel kandel, lathering herang. Gancang ngaluarkeun kulit sareng nenangkeun kulit.

Kami nampi urutan OEM sareng ODM. Logo palanggan` tiasa ditampi.
Warna. Ukuran. Bahan sareng bungkus ngarobih.
Buuk sikat bakal disisir sareng dipotong kalayan ati-ati.
Pakem sikat bakal dicét ku lukisan ramah lingkungan.
Sikat ferrule bakal dilakukeun tepat numutkeun kabutuhan Palanggan`

shaving brush (11)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami