Dongshen propésional luhur sikat rambut sintétis sikat sikat

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dongshen professional flat top synthetic hair makeup foundation brush (1)

Sikat Datar Top Yayasan - Larapkeun Cairan, Krim atanapi Produk Bubuk kalayan Laju sareng Flawlessly.

Buuk mhawa Buuk sintétik
Mhawa Bahan kai atanapi anu sanés numutkeun kabutuhan klien
Warna Custom, sakumaha pamundut konsumén urang
Fitur Awét, Lemes, Sehat
MOQ 500sét
Warna sareng ukuran pikeun ferrule rambut sareng gagangna Tiasa disaluyukeun
Bungkusan Kami tiasa ngadamel bungkusan khusus pikeun anjeun, bari urang ngan ukur kantong opp gratis kanggo anjeun.
Sampel Gratis atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan
Waktos kalungguhan pikeun produksi masal 35 dugi 45 dinten
Pamayaran T / T, Paypal, Kulon, jsb.

Dongshen professional flat top synthetic hair makeup foundation brush (5)

Fitur:

● Dongshen Sikat Yayasan: Ieu jauh sikat dasar anu paling lemes anu lemes pikeun némpél sareng nerapkeun pondasi dina ramo anjeun, ramah kulit, henteu nyerep sareng runtah produk sareng nerapkeun pondasi kalayan lancar & merata.

● Bristles Kandel, Teguh, sareng Lemes: Sikat Datar Kabuki Foundation ieu didamel tina kapadetan rambut sintétis, lemes pisan dibulen nanging cekap cekap, gampang nutupan cacad, bintik-bintik sareng bahkan jarawat kalayan seueur jinis yayasan anu lengkep.

● Multi-Larapna: sikatna henteu nganggo corétan stroking. Alus makeup anu sampurna pikeun bubuk, cair, panyumput, krim, semur, panyumput, kosmétik yayasan. ngan ukur sakedik pondasi dina sikat anu diperyogikeun pikeun hasil anu pangsaéna, pamakeanDongshen sikat pikeun nyiptakeun sinyalna alami sareng teu poreless.

● Desain Profesional Sareng Bahan: 100% bébas kakejaman & henteu diuji pikeun sato, sadayana Dongshen sikat makeup ngalaman prosés 80 léngkah nalika didamel pikeun nyegah héd, bahan kami sadayana nyayogikeun perasaan anu unik, mewah.

● Penjaminan Berkualitas Tinggi: makeup anu sampurna sareng Dongshen sikat yayasan, sareng layanan dukungan anu hébat, jaminan ngabalikeun duit 100% upami anjeun ngagaduhan patarosan. Palanggan mangrupikeun Gusti Allah kami, kami hoyong nyandak anu pangsaéna pikeun unggal anjeun.

● Rambut sintétik alami: Sbuuk sering sareng hipu, bulu kapadetan tinggi. Skin-friendly sareng lemes, bahkan makeup. No tanda sikat, teu aya bubuk. Bahan baku na diimpor tina mérek BASF Jérman.

Makeup brush making process

Pangropéa rutin - Saatos diberesihkeun, pencét laun bulu nganggo anduk kertas atanapi katun supados gancang nyabut Uap sareng ngagantung sikat sikat supados garing ka alami. Émut henteu pulas bulu atanapi nganggo pengering rambut (hawa panas) pikeun ngeringkeun sikat makeup.

Salaku supplier anu dipercaya anjeun, kami salawasna nyayogikeun 100% produk kualitas sareng layanan palanggan. Upami anjeun henteu resep ngeunaan produk anu anjeun tampi dina waktos 30 dinten, mangga ngahubungi kami pikeun langsung bales. Kami salawasna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun unggal palanggan kami senang ngeunaan pameseran ti kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami