Dongshen borongan rambut alam badger cukur sikat

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

badger hair (3)

Ngaran Produk

Dongshen Badger Rambut Cukur Cukur Cukur

Jangkungna

65mm

Ukuranna

15-30mm

Jenis ukuran

Narima kustomisasi pribadi

Bahan

Buuk badger

Ngadamel jalan

Handmade

Karakteristik matéri

Dijieunna tina bahan alami murni

Wangunna

Bohlam

Fitur:
* 100% merek énggal sikat bulu sikat énggal.
* Bentuk lemes sareng elegan, saé pisan pikeun anjeun ngadamel sikat cukur DIY.
* Kanggo sadaya ukuran, urang tiasa ngalakukeun, Upami henteu gaduh ukuran anjeun bakal mesen ditingalikeun di toko kami mangga ngahubungan kami.
wilujeng borong !!!

Bewara:
1) Kusabab produk ieu tina bulu badger murni, sakedik bau normal. Sababaraha jalmi panginten henteu biasa bau amis, sadayana sikat cukur buuk badger sateuacan dianggo, kedah nganggo sabun atanapi sampo pikeun ngabersihkeun sareng berventilasi garing.
2) cangreud nyaéta buatan tangan, maka ukuran cangreudna dia bakal ngagaduhan sakitar kasalahan 0,05, mangga perhatoskeun!

badger hair (1)

Silvertip

Sikat cukur badger paling mahal. Sikat silvertip leres henteu ngagaduhan ujung bodas anu hurung, mengembang, ngamungkinkeun kanggo ingetan cai anu paling. Salawasna mariksa salah sahiji sikat cukur ieu sateuacan mésér pikeun mastikeun yén anjeun ngagaduhan anu leres. Hanjakalna umum pikeun rambut anu hadé kelas anu langkung luhur dibutihkeun dina tungtung na sapertos rambut silvertip. Nalika duanana badger super sareng badger silvertip mangrupikeun sikat premium, badger silvertip mangrupikeun anu paling mahal sareng méwah kusabab jarang, lemes sareng ingetan cai anu unggul.Pikeun nangtoskeun naha sikat nganggo beban rambut 'silvertip' anu leres anjeun kedah mariksa warna tipuna bulu. Sikat 'silvertip' sajati ngagaduhan tips anu bodas-bodas.

Super

Sikat cukur super badger langkung mahal tibatan 'pangsaéna' atanapi 'murni'. Éta biasana dipetik tina tukang badger. Sikat super badger dipikaterang ku band bodasna anu khas dibungkus ku ujung bodas, dipasihkeun dina bentuk kipas. Upami anjeun ngarencanakeun resep ka sikat super badger, pastikeun anjeun pasti nampi naon anu diarepkeun. Hanjakalna umum pisan pikeun rambut anu dicirian 'super' kanyataanna rambutna murni 'tinggi' anu diputihkeun dina tungtung na siga super. Sanaos diwangun ku rambut lencana 'murni', 'super' dipeunteun sareng diurut dugi ka prestasina langkung unggul tibatan anu 'pangsaéna'. Sikatna henteu cucuk.Salah sahiji cara pikeun nangtoskeun naha sikat nganggo beban rambut 'super' nyaéta mariksa warna tipuna bulu. Sikat 'super' di sisi anu sanésna ngagaduhan tip bulu anu langkung steril, bodas rada greyed; komo deui, warna lampu tina tipna henteu manjangan dugi ka gawang buuk.

Pangalusna

Sikat badger pangsaéna nyaéta sikat sikat anu didamel nganggo rambut langkung lemes, lemes tina sakitar 20-25% tina awak lacik. Éta langkung panjang sareng gaduh warna anu langkung énténg tibatan badger murni. Sikat badger 'pangsaéna' langkung dieusian ku rambut tibatan sikat badger 'murni' sareng bakal ngahasilkeun lather anu langkung ageung. Badger anu hadé sareng rambut sikat anu langkung saé langkung saé sering pas janten ujungna henteu kedah diteukteukan padahal buuk murni murni dipangkas ngawangun, hasilna tungtung anu langkung kasar.

FAQ:
Q1. Naon kaunggulanana perusahaan anjeun?  A1. Perusahaan urang gaduh tim propésional sareng lini produksi profesional.

Q2. Naha kuring kedah milih produk anjeun?   A2. Produk kami kualitas luhur sareng harga murah.

Q3. Logo sareng warna na tiasa disesuaikan?   A3. Leres, kami ngabagéakeun anjeun pikeun conto adat.

Q4. Naon waé jasa anu saé perusahaan tiasa nyayogikeun?   A4. Leres, urang tiasa nyayogikeun saurna jual-pangiriman sareng pangiriman gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami